Сб, 20.04.2024, 13:45
Вітаю Вас Гость | RSS

Зерна: наука, освіта, культура

Меню сайту
Категорії розділу
Культура [56] Наука [33]
Наукові досягнення
Освіта [63]
Новини освіти
Туризм [16]
Цікаві місця, враження, рекомендації
Комп'ютер [37]
Все що стосується комп'ютерів
Різне [86]
Всяка всячина
Курйози [15]
Незвичайне
Україна [79]
Досягнення, цікавинки
Економіка [71]
Новини економіки України та закордону
Здоров’я [36]
Здоров’я, життя, лікування ...
Новини сайту [44]
Новини сайту "Зерна"
Зарубіжні новини [31]
Політика [136] Київ [15]
Київські новини
Спорт [32] Земля, екологія. [9]
Держава [0]

Головна » 2013 » Жовтень » 24 » Цікаві новини жовтня-грудня 2013
21:19
Цікаві новини жовтня-грудня 2013

Агентство національної безпеки США (АНБ) і Британський центр урядового зв'язку (GCHQ) відстежували інтернет-активність гравцівонлайн-гри World of Warcraft і власників приставки Xbox. 
Спецслужби збирали і аналізували листування гравців в чатах World of Warcraft і Second Life, а також займалися створенням бази даних на 48 мільйонів користувачів ігрової мережі Xbox Live. Крім того, як випливає з опублікованої інформації, агенти АНБ самі брали активну участь в грі World of Warcraft, створюючи персонажів і навіть вербуючи серед геймеров потенційних інформаторів. Про це 9 грудня повідомила internetua з посиланням на газету The Guardian.

П'ять трендів веб-дизайну 2014
Кофаундер проекту Hitched Стів Купер в посту на Forbes поміркував про те, чого нам всім в найближчому майбутньому чекати від творців сайтів, і виділив 5 очевидних трендів. Інтернет-уа.

Інтернет ресурси для навчання студентів 

Posted: 02 Dec 2013 02:53 AM PST National Tempus Office in Ukraine  
Шановні студенти, до Вашої уваги інформаційні ресурси, щодо можливостей навчання.
- Get easily accessible & instant personalised advice for prospective students in Russian language, chat with advisors about Erasmus Mundus programmes and more here:www.mastersportal.eu/chat www.bachelorsportal.eu/chat
- Information portal on study in Europe options – StudyPortals.eu
- Information portal on Scholarships, co-funded by the EC and developed together with ACA – ScholarshipPortal.eu
- The Europe’s leading information portal on high quality online and distance education offers, co-funded by the EC and developed with EADTU – DistanceLearningPortal.com
Бажаємо успіхів!

Відомий учений-шумеролог Анатолій Кифішин вважає, що скельні зображення, знайдені івано–франківськими дослідниками, відкриють людству Велику Таємницю.
Івано–франківські вчені знайшли в тутешніх горах сотні написів та малюнків, подібних до тих, що відтворені в шумерському «Повчанні Шурупака». І дослідження, проведені в Кам’яній могилі, можна вважати ключем або своєрідним букварем для розшифрування таємничих карпатських ідеограм. За публікацією УМ.

«Майкрософт Україна» спільно з «Відкритим світом» оголосили про спеціальні ціни на планшети для школярів.

  Київ, Україна – 29 листопада 2013 р. Компанія «Майкрософт Україна» спільно з Національним проектом «Відкритий світ» оголосили про запуск спільного пілотного проекту, в рамках якого школярам стануть доступні планшети Surface RT на спеціальних умовах. Пристрої можна замовити на сайті проекту за ціною 2999 гривень.

   «Ми допомагаємо модернізувати систему середньої освіти України і зробити технології доступнішими для кожного учня. Наша мета – надати кожному із 3,5 мільйонів учнів країни можливість отримати сучасний пристрій та доступ до новітніх сервісів у найближчі роки», – коментує Дмитро Шимків, генеральний директор «Майкрософт Україна».

Свободу свободі зібрань.

Європейський суд з прав людини (п'ята секція), засідаючи за закритими дверима 15 жовтня 2013 виніс постанову щодо скарги депутата Одеської міської ради Михайло Шмушковича, якою підтверджено найвищий статус Статті 39 конституції "Громадяни мають право збиратися мирно, без зброї і проводити збори, мітинги, походи і демонстрації, після повідомлення органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування заздалегідь". Ніяких вимог щодо часу повідомлення Конституція не містить. 
На український суд скаржився депутат Одеської міської ради Михайло Шмушкович. За організацію малолюдного пікета біля Одеської міської ради він був незаконно оштрафований на 170 грн. Тепер за цією постановою Україна має виплатити йому 2000 євро. 

Кібервійна та Євромайдан: репетиція 2015. Павло Булгак, для УП. Середа, 27 листопада 2013.

   За євроінтеграцію !

   24 листопада, в неділю, о 12 годині в парку Шевченка збираються прихильники європейського шляху України. 

Міжнародна тренінгова програма для викладачів ВНЗ Teacher Education Initiative
7-8 жовтня у Києві Microsoft проведе тренінгову програму, що створена для викладачів вищих навчальних закладів з метою формування практичних навичок використання ІТ у викладацькій та дослідницькій діяльності. Після події учасники повернуться у свої навчальні заклади з готовими педагогічними підходами та набором ресурсів для впровадження нових ідей. програма проходить у цікавому форматі, і суттєво відрізняється від стандартних подій для викладачів, що проходять в Україні
Зміст програми ґрунтується на TPACK - http://www.tpack.org/ - що забезпечує інтегрований підхід до використання технологій, педагогіки та контенту.
На програмі познайомлять із Yammer – приватною соціальною мережею, яка допомагає залишатися на зв'язку з необхідними людьми, ділитися інформацією з робочими групами, організовувати виконання проектів та SkyDrive – безкоштовним сховищем для файлів в Інтернеті, до яких можна отримувати доступ із будь-якого пристрою. 

ONENOTE на кожний день. Microsoft.

Міжнародний науковий конгрес «Інформаційне суспільство в Україні»

29 жовтня 2013 року проведено Міжнародний науковий конгрес з тематики розвитку інформаційно-комунікаційних технологій та розбудови інформаційного суспільства в Україні. Мета Конгресу – організація діалогу представників органів державної влади, науки та бізнесу щодо побудови в Україні високодинамічної інформаційної економіки і суспільства вільного доступу до інформації та знань. 

Рукописне введення тексту українською тепер доступне в Gmail та Google Docs. 

Google захищатиме правозахисні веб-сайти

   Корпорація Google анонсувала сервіс, який захищатиме веб-сайти правозахисних організацій від кібернетичних атак. Укрінформ.

Електронні замки для транзитних вантажів

   Міндоходів планує використовувати електронні замки для транзитних вантажів на всіх митницях. Електронні замки призначені для забезпечення контролю в режимі реального часу за переміщенням транзитних транспортних засобів з товарами, які перебувають під митним контролем. Інформація з електронних замків передається до моніторингового центру Міндоходів, де опрацьовується Єдиною автоматизованою інформаційною системою. Ці пристрої сигналізують про зняття пломб не уповноваженими на це особами – якщо «транзитний» вантаж насправді призначений для українського отримувача, про це відразу дізнаються у Міндоходів. Таким чином, електронні замки дозволяють точно встановити, чи відповідає режим прямування транспорту тим відомостям, що вказані в документах.25.10.2013 - Прес-служба Міндоходів

   Безкоштовні освітні семінари Академії Google для агенцій. На семінарах Академіі Google для агенцій співробітники Google Україна та тренери з Google AdWords розкажуть про нові можливості та кращі практики Google AdWords та Google Analytics; стратегії для досягнення цілей клієнтів за допомогою рекламних продуктів Google; використання продуктів Google для збільшення ефективності роботи агенції, а також про запуск нової програми Google Partners та ефективне використання її можливостей. Oфіційний Блоґ - Google Україна 

   Цифрова версія фільму "Василина" 
Цієї п'ятниці, 25 жовтня, в Національному художньому музеї України відбудеться прем'єра цифрової версії фільму "Василина" 1927 року. Кінопоказ проходить у рамках виставки "Василь Кричевський. Між авангардом і традицією".





Категорія: Різне | Переглядів: 756 | Додав: Piters | Теги: цікае, музей, Київ, фільм, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Piters  
Чому потрібно виходити на майдан?
Щоб сказати, що я існую
Щоб показати, що кому належить влада. 
Щоб сказати, що я цією владою вмію користуватися.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Міні-чат
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Зареєстрованих: 0

Усі права захищені. Copyright Сайт "Зерна" © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz