Сб, 20.04.2024, 09:35
Вітаю Вас Гость | RSS

Зерна: наука, освіта, культура

Меню сайту
Категорії розділу
Культура [56] Наука [33]
Наукові досягнення
Освіта [63]
Новини освіти
Туризм [16]
Цікаві місця, враження, рекомендації
Комп'ютер [37]
Все що стосується комп'ютерів
Різне [86]
Всяка всячина
Курйози [15]
Незвичайне
Україна [79]
Досягнення, цікавинки
Економіка [71]
Новини економіки України та закордону
Здоров’я [36]
Здоров’я, життя, лікування ...
Новини сайту [44]
Новини сайту "Зерна"
Зарубіжні новини [31]
Політика [136] Київ [15]
Київські новини
Спорт [32] Земля, екологія. [9]
Держава [0]

Головна » 2011 » Червень » 11 » Цікаві новини (червень 2011)
18:56
Цікаві новини (червень 2011)

Цікаві новини червня місяця 2011 року 

Михайло Слабошпицький у радіопередачі сказав приблизно так: політики подібні до котів. Вони повинні ловити мишей. Якщо мишей багато, то потрібно шукати нових котів (а цих вигнати)!

30 червня 2011 року в приміщенні Національної академії державного управління при Президенті України (НАДУ) відбулося сьоме засідання наглядової ради проекту Twinning "Підтримка розвитку та вдосконалення системи підготовки державних службовців в Україні", бенефіціарами якого виступають Головне управління державної служби України та НАДУ.

28 червня – День Конституції. Джерелом права будь-якої держави є Конституція. Її ще називають Основним законом, який закладає підґрунтя організації і діяльності держави та формування у ній громадянського суспільства. Про першу українську Конституцію. Стаття 1 Конституції: Україна є суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава. Найбільше нарікань і недовіри викликає виконання останнього твердження цієї статті: Україна є правова держава. Публікації на цю тему: Ніко Ланге. Україна не є правовою державою. Агафонов Сергій. Проблеми реалізації принципів правової держави в Україні та шляхи їх вирішення.  Свою точку зору можна висловити в опитуванні зліва внизу.

25.06 13:33 Президент України у Криму провів неформальну зустріч із Прем’єр-міністром Російської Федерації. Віктор Янукович та Володимир Путін обговорили низку питань, що стосуються відносин України та Росії.

Дослідження вчених підтвердили шкідливість вживання солі та вплив шампунів на ожиріння.

Споживачі КИЇВЕНЕРГО можуть звіряти рахунки за електрику та дані лічильника в Інтернеті. ПАТ "КИЇВЕНЕРГО" організувало новий зручний Інтернет-сервіс для своїх споживачів електроенергії. Відтепер за допомогою Інтернет-магазину комунальних послуг http://www.mega-billing.com фізичні та юридичні особи можуть формувати та звіряти рахунки, перевіряти історію платежів, уточнювати показники лічильника, листуватися с постачальником послуг.

Кличко не підтримав відставки Черновецького. Той факт, що особисто Віталій КЛИЧКО та ще двоє депутатів його політичної сили не голосували сьогодні за включення в порядок денний Київради проекту постанови про дострокове припинення повноважень мера столиці Леоніда ЧЕРНОВЕЦЬКОГО, свідчить про обґрунтованість чуток відносно того, що В.КЛИЧКО домовляється з Банковою про свою майбутню долю в Києві повідомляє УНІАН.

23 червня – День державної служби України. Бажаємо державним службовцям працівникам та слухачам НАДУ невичерпної наснаги, сили волі, терпіння та нових здобутків!
У Львові відкрився перший у світі сучасний арт-об'єкт - музей-ресторан сала повідомляє УНІАН.

Виступаючи на пленарному засіданні Ради вітчизняних та іноземних інвесторів Президент України Віктор Янукович заявляє, що сьогодні реформи гальмуються через неготовність до них кадрів.

У тестовому режимі працює портал електронних звернень (ПЗ).ПЕЗ забезпечить передачу Вашого звернення в органи виконавчої влади в електронному вигляді. Правильно оформлене електронне звернення є юридично значимим та має бути розглянуте за тими ж вимогами, що й надане в письмовій формі.

Під час візиту до Страсбурга у вівторок, 21 червня, в інтерв’ю «Ле Монд» В.Янукович заперечив розворот його країни у бік авторитаризму.

20.06.2011 Хакеры взломали сайт мэра Харькова і розмістили на ньому свою інформацію.

Про звільнення з посади начальника Головного управління з розслідування особливо важливих справ Олександра Каліфіцького.

09.06.2011 Відділ зв’язків із засобами масової інформації Генеральної прокуратури України.
Учора електронними засобами масової інформації було розповсюджене повідомлення про звільнення з посади начальника Головного управління з розслідування особливо важливих справ Олександра Каліфіцького та переведено на нижчу посаду - першого заступника начальника Головного управління нагляду за додержанням законів при провадженні ОРД‚ дізнання та досудового слідства.
Вказана інформація потребує певного уточнення. В апараті Генеральної прокуратури триває реорганізація у тому числі Головного управління з особливо важливих справ. У зв’язку з цим тривають певні кадрові перестановки.
Олександру Каліфіцькому було запропоновано декілька посад. З урахуванням свого досвіду роботи слідчого, він погодився на пропозицію про переведення першим заступником начальника Головного управління нагляду за додержанням законів при провадженні ОРД‚ дізнання та досудового слідства, для посилення роботи зазначеного Главку, де також відбувається реорганізація.
     Його перехід на іншу посаду ніяким чином не відобразиться на роботі Слідчого главку, оскільки більшість резонансних справ знаходяться на завершальній стадії – стадії ознайомлення обвинувачених з матеріалами кримінальних справ.

День народження Олександра Архипенка.

Сьогодні 11.06.11 день народження Олександра Архипенка, одного з найбільших митців ХХ століття. Він вважається родоначальником кубізму в скульптурі («Боксери», 1914; «Солдат іде», 1917), працював у манері конструктивізму, абстракціонізму та інших новітніх мистецьких течій, створив новий різновид рельєфної різьби — т. зв. «скульптомалярство» («Купальниця», 1915; «Жінка, що стоїть», 1919), відкрив і обґрунтував принципи рухомого малярства, сконструював особливий механізм — «архипентуру». 
На "Мистецькій сторінці" можна переглянути скульптури Олександра Архипенка.
 
Назва невеликого села Пересопниця, що неподалік Рівного, відома не тільки кожному українцю, а і багатьом діячам та політикам за кордоном. Саме тут було сформоване відоме Пересопницьке Євангеліє – українська святиня, на якій нині складають клятви Президенти України. Чим же унікальне для нас Пересопницьке Євангеліє? Чому виклад його текстів так хвилює українців тай усіх слов’ян? Про це пише Дем’янов В. О.
 
15 червня спостерігатимемо найтриваліше місячне затемнення, а з 22 червня - метеорні дощі, повідомляє expres.ua .
 
Генпрокуратура України виявила понад 20 осіб, які працювали у Державній митній службі з підробленими дипломами про вищу освіту повідомляє Тиждень.

Аудит діяльності уряду Юлії Тимошенко, проведений на замовлення української влади фірмою Trout Cacheris, на який планується виділити із державного бюджету 70 млн гривень, є непрозорим, а його висновки не підкріплені ні юридично, ні логічно. Про це зазначили представники однієї з найбільших американських юридичних компаній «Ковінгтон енд Бьорлінг»(Covington&Burling), повідомляє Тиждень.

 

Категорія: Україна | Переглядів: 540 | Додав: Piters | Теги: Цікаві новини, червень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Міні-чат
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Зареєстрованих: 0

Усі права захищені. Copyright Сайт "Зерна" © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz