Пт, 29.03.2024, 09:29
Вітаю Вас Гость | RSS

Зерна: наука, освіта, культура

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Держава » Україна » Якими є українці насправді? (Думки про нас.)
Якими є українці насправді?
PitersДата: Пт, 26.08.2011, 13:31 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 91
Репутація: 8
Статус: Offline
Якими є українці насправді? Багато політиків, коли хочуть отримати підтримку виборців, хвалять їх: працелюбний, розумний, мудрий ... народ. Чи насправді це так?
Насправді потрібно називати риси у відсотках. Бо якщо працелюбних, мудрих, порядних менше 10 відсотків, то чи можна таким вважати весь народ?
Цікаву рису українців можна помітити в умовах вступу до Української бібліотечної асоціації: "Умовою Вашого членства в УБА є визнання Вами Асоціації як провідної професійної громадської організації, що опікується розвитком бібліотечно-інформаційної сфери суспільства ...". Ось так! Якщо ви визнаєте нас провідними (найкращими, найрозумнішими, найблагороднішими, найвпливовішими, найголовнішими), то ми вас приймемо у асоціацію. А якщо просто визнаєте, як дійову, впливову , але одну з багатьох, тоді не приймемо!
І це підтримують всі члени УБА!?
Нарцисизм, хвороблива самозакоханість, а відповідно - лінощі, пихатість ... Ось риси які неприкрито світять із цих умов!
 
ВастерДата: Сб, 27.08.2011, 21:39 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Група: Модератори
Повідомлень: 6
Репутація: 1
Статус: Offline
У проповіді Василя Липківського "Божі таланти й земне багатство" читаємо:
..."Всім відомо, що наша Україна дуже багата на матеріяльні засоби. Але яка користь із цього, коли наш народ бідний на духовні скарби, коли в нас так мало і своєї рідної рідної освіти, своєї волі, так мало власної національної свідомости, так мало духовної гідности, пошани до самих себе, так мало єдности, а так багато зрадництва, рабського приниження, продажности. Ми бідні на духовні скарби, тому й наші багатства йдуть поперед наші очі на користь різних хижаків, що за наші ж багатства нас же й нищать та виснажують. Будучи бідні на духовні кошти, ми й досі живемо "на нашій не своїй землі"... Із http://banderivets.org.ua/?page=pages/zmistd0/201008/article11
 
Форум » Держава » Україна » Якими є українці насправді? (Думки про нас.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Усі права захищені. Copyright Сайт "Зерна" © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz