Пт, 29.03.2024, 13:47
Вітаю Вас Гость | RSS

Зерна: наука, освіта, культура

Меню сайту
Категорії розділу
Культура [56] Наука [33]
Наукові досягнення
Освіта [63]
Новини освіти
Туризм [16]
Цікаві місця, враження, рекомендації
Комп'ютер [37]
Все що стосується комп'ютерів
Різне [86]
Всяка всячина
Курйози [15]
Незвичайне
Україна [79]
Досягнення, цікавинки
Економіка [71]
Новини економіки України та закордону
Здоров’я [36]
Здоров’я, життя, лікування ...
Новини сайту [44]
Новини сайту "Зерна"
Зарубіжні новини [31]
Політика [136] Київ [15]
Київські новини
Спорт [32] Земля, екологія. [9]
Держава [0]

Головна » 2011 » Жовтень » 7 » Вийшла п’ята версія ESET — нове покоління антивірусного захисту
15:09
Вийшла п’ята версія ESET — нове покоління антивірусного захисту

Вийшла п’ята версія ESET — нове покоління антивірусного захисту

Компанія ESET оголошує про вихід п’ятої версії легендарного антивірусу ESET NOD32 Antivirus 5 та комплексного рішення ESET Smart Security 5. Нове покоління флагманських продуктів ESET побудовано на основі прогресивної технології та володіє новими функціями, що забезпечує надійний та ефективний захист цифрового світу користувачів.

«Після ретельного тестування та місяців розробки ми з гордістю представляємо нові версії наших флагманських продуктів — ESET NOD32 Antivirus 5 та ESET Smart Security 5, — говорить Річард Марко, виконавчий директор ESET у Словаччині. — За допомогою прогресивних технологій, новим функціям та можливостям антивірусні рішення ESET нового покоління забезпечують ще більш комплексний захист цифрового світу користувачів. Ми постійно прагнемо покращити наші продукти, впроваджуючи новітні технології та останні розробки. І вже сьогодні наша команда приступила до роботи над наступними поколіннями продуктів ESET у галузі безпеки».

Основні новинки, які реалізовано у п’ятій версії продуктів ESET:

  • ESET Live Grid — технологія виявлення на основі репутаційного сервісу, реалізованого на базі хмаринкових технологій;
  • Розширене сканування медіа носіїв;
  • Батьківський контроль (тільки в ESET Smart Security 5);
  • Система запобігання вторгненням (НIPS);
  • Ігровий режим.

Кардинальні зміни в першу чергу торкнулися технології швидкого оповіщення ThreatSense.Net, яка надає можливість користувачам відправляти підозрілі зразки загроз до лабораторії ESET. У новій версії флагманських продуктів ESET реалізовано наступне покоління ThreatSense.Net — технологія ESET Live Grid, яка забезпечує оптимізацію сканування на основі білих списків «безпечних» файлів. Завдяки репутаційному сервісу, який побудовано на базі хмаринкових технологій, збільшилась якість та швидкість сканування.

Згідно статистики ESET, останнім часом значно збільшилась кількість загроз, які розповсюджуються через змінні носії інформації. Функція управління змінними носіями, яка реалізована у п’ятому поколінні антивірусних рішень ESET, дозволяє виявляти та відслідковувати будь-які потенційно небезпечні змінні носії. Під час підключення портативного пристрою продукти ESET автоматично пропонують користувачам просканувати USB, CD або DVD носій. Крім цього, користувачі можуть заблокувати доступ до змінних носіїв у залежності від типи носія, серійного номера, виробника, моделі або параметрів пристрою (розмір, кількість головок, секторів тощо). За бажанням користувача право доступу може бути заблоковано, дозволено тільки читання або читання та запис. Також ці параметри можуть бути налаштовані як для одного користувача, так і для групи користувачів.

Інтернет представляє собою незахищений простір, який може вміщувати інформацію агресивного або соціально небезпечного змісту. Функція батьківського контролю, яка реалізована у продукті ESET Smart Security 5, дозволяє блокувати веб-сайти, які можуть вміщувати потенційно небажаний матеріал. Користувач отримує можливість створення «ролі» для кожного облікового запису. Кожна роль за замовчуванням має свої налаштування URL категорій, які можуть відображатися або не відображатися для певного користувача.

Ще однією корисною новинкою є вдосконалена система захисту від спроб несанкціонованого зовнішнього впливу (НIPS), яка дозволяє налаштовувати поведінку системи в цілому та кожної її частини. Користувачі можуть встановити правила для системної реєстрації, процесів, програм та файлів.

Прихильники комп’ютерних ігор зможуть оцінити належним чином функцію «Ігровий режим». Активація даної функції забезпечує автоматичний перехід у «беззвучний» режим, що дає можливість економити системні ресурси та дозволяє користувачам насолоджуватися комп’ютерними іграми, не відволікаючись на спливаючі повідомлення антивірусної програми.

Завдяки покращеному графічному інтерфейсу користувача управління продуктами ESET стало ще більш простим та зручним.

Більш детальна інформація про продукти ESET NOD32 Antivirus 5 та ESET Smart Security 5 доступна на українському офіційному сайті ESET.

П’яте покоління продуктів ESET доступне для завантаження.

Категорія: Комп'ютер | Переглядів: 483 | Додав: Piters | Теги: віруси, ESET, Новина, ESET Smart Security, антивіруси, ESET NOD32 Antivirus | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Міні-чат
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Зареєстрованих: 0

Усі права захищені. Copyright Сайт "Зерна" © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz