Чт, 25.04.2024, 13:22
Вітаю Вас Гость | RSS

Зерна: наука, освіта, культура

Меню сайту
Категорії розділу
Культура [56] Наука [33]
Наукові досягнення
Освіта [63]
Новини освіти
Туризм [16]
Цікаві місця, враження, рекомендації
Комп'ютер [37]
Все що стосується комп'ютерів
Різне [86]
Всяка всячина
Курйози [15]
Незвичайне
Україна [79]
Досягнення, цікавинки
Економіка [71]
Новини економіки України та закордону
Здоров’я [36]
Здоров’я, життя, лікування ...
Новини сайту [44]
Новини сайту "Зерна"
Зарубіжні новини [31]
Політика [136] Київ [15]
Київські новини
Спорт [32] Земля, екологія. [9]
Держава [0]

Головна » 2014 » Лютий » 5 » Про Майдан
21:23
Про Майдан

Доктор філософії Іцхак Адізес про події в Україні

Журналіст Олександр Човгань на своїй сторінці у Facebook, публікує позицію експерта в галузі підвищення ефективності ведення бізнесу і урядової діяльності, доктора філософії Іцхака Адізеса щодо подій в Україні.
Доктор філософії Іцхак Адізес: "Я був в Україні багато разів. Викладав там. Отримав почесні докторські ступені від місцевих університетів. Видавав книги і статті українською мовою. Працював з українськими генеральними директорами та менеджерами. Але за весь час моєї роботи по всьому світу, я ніколи не чув про, або не стикався з такою кричущою, відкритою, безсоромною корупцією, як я зіткнувся в Україні" «iPress»

"Я боюсь, что борьба еще даже не началась"

Руслана: "Для Европы, как и для украинцев, важно чтобы в конечном итоге победили демократические цивилизационные ценности, а не диктатура.
...Почему на Народном вече 19 января оппозиция, фактически, не назвала единого лидера? Не назвала потому, что лидера нет. Если бы он был, он бы уже был. Если его нет, значит, нет.
...Я не профессиональный политик. То, что я была народным депутатом, ничего не значит. Со мной никто не считался тогда, в первую очередь, сам Ющенко. Я пыталась продвинуть проект развития альтернативной энергетики Украины, но меня даже никто не слушал.
...Даже, когда все затихнет, я считаю, Майдан способен держать в тонусе любого политика. Самое главное, чтобы политик, который вдруг захочет обдурить народ, чтобы ему было неповадно.
...Почему вы лично поддержали Майдан? Меня наиболее поразили три поступка Януковича. Когда он сказал: я не знаю, кто и кого побил, какой вообще «Беркут», после разгона 30 ноября. Второе – когда начались события на Грушевского, он вышел и сказал: спасибо вам, люди, за доверие. К чему это? За какое доверие? И третье – это его заявление о том, что он против экстремистов и радикалов.
...И с каких пор человек, который держит национальный флаг и поет гимн Украины называется экстремистом или нацистом? У него есть патриотизм, а на этом вообще-то страна и держится". Сегодня.ua.

Голова російського інформагентства, що висвітлювало Майдан, покидає посаду через тиск влади РФ

Голова російського інформаційного агентства "Новий Регіон" Олександр Щетинін зробив спеціальну заяву, в якій повідомив, що залишає посаду головного редактора агентства.
Він також висловив підтримку українській революції: "я близько до серця взяв ідеї української народної революції. І буду з нею до кінця. Перемога буде за нами". iPress.ua

 
Категорія: Україна | Переглядів: 491 | Додав: Piters | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Міні-чат
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Зареєстрованих: 0

Усі права захищені. Copyright Сайт "Зерна" © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz