Ср, 24.04.2024, 10:46
Вітаю Вас Гость | RSS

Зерна: наука, освіта, культура

Меню сайту
Категорії розділу
Культура [56] Наука [33]
Наукові досягнення
Освіта [63]
Новини освіти
Туризм [16]
Цікаві місця, враження, рекомендації
Комп'ютер [37]
Все що стосується комп'ютерів
Різне [86]
Всяка всячина
Курйози [15]
Незвичайне
Україна [79]
Досягнення, цікавинки
Економіка [71]
Новини економіки України та закордону
Здоров’я [36]
Здоров’я, життя, лікування ...
Новини сайту [44]
Новини сайту "Зерна"
Зарубіжні новини [31]
Політика [136] Київ [15]
Київські новини
Спорт [32] Земля, екологія. [9]
Держава [0]

Головна » 2014 » Жовтень » 31 » Новини, листопад 2014
12:24
Новини, листопад 2014

Майбутнє цифрового суспільства - онлайн-лекція Кріса Скіннера в Україні! 

   ПриватБанк запрошує на пряму трансляцію лекції автора книги "Цифровий банк". Коли: 2 грудня 2014, 9:00 - 12:30 Мова: англійська, російська.
   ПриватБанк запросив Кріса для виступу перед командою своїх менеджерів. Вони вважають, що його досвід допоможе не зупинятися на досягнутому і не відставати від технологічних трендів. Останнім часом даний банк активізував діяльність у соціальній сфері. Тому вони вирішили не робити з цієї зустрічі виключно внутрішню подію, приховуючи тим самим від громадськості корисних знань. Онлайн-трансляція буде доступна для всіх бажаючих. Читати повний текст.

Зустріч-консультація: «Елегантна Європа чи практична Америка: куди поїхати навчатися на МВА?»

Цікавить навчання у бізнес-школах Америки? Хочете вступити до Європейського ВНЗ на магістратуру? Чули про першокласне навчання за кордоном і вирішили це перевірити? Запрошуємо 25 листопада на зустріч із випусниками найкращих бізнес-шкіл та університeтів. Очікуємо на випускників з таких шкіл, як Kellogg, INSEAD, Manchester, Cornell, IE.
Де: офіс MBA Strategy, Київ, вул.Богдана Хмельницького 32, офіс 3. Реєстраціяhttp://goo.gl/GMycZK

Реальні історіїв ипускників топових бізнес-шкіл та університетів про навчання і процес вступу.
Випускники розкажуть вам, як все є насправді в американській і європейській системах навчання і поділяться порадами зі вступу. (Вступити - не означає закінчити.)  
Спеціально для вас:

  • випускники зруйнують усі міфи американських і європейських кінофільмів про навчання в зоряних університетах та бізнес-школах
  • розкажуть, що потрібно робити, щоб вступити до Топ бізнес-школи або університету
  • поділяться інформацією про процес подачі документів до заповітниого ВНЗ або бізнес-школи
  • озвучать важливі привілеї в навчанні і подальшому кар'єрному розвитку

Півтори години корисної інформації про навчання в різних куточках Америки та Європи, якої не знайти в інтернеті. Вони змогли подолати всі труднощі і отримали гідне майбутнє в винагороду, зможете і ви! 
Участь в майстер-класі безкоштовна, необхідна попередня реєстрація. EBA.

Фонд Віктора Пінчука 

вдев’яте розпочинає конкурсний добір учасників стипендіальної програми «Завтра.UA» - загальнонаціональної програми підтримки талановитої молоді. Фонд запрошує до участі у відкритому конкурсі студентів 3-6 курсів денної форми навчання українських вищих навчальних закладів.Головна мета Фонду Віктора Пінчука в рамках програми «Завтра.UA» - сприяти формуванню мережі молодих лідерів - нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни, що стане рушійною силою прогресивних змін в Україні.
Стипендіати «Завтра.UA» протягом року отримують від Фонду Віктора Пінчука щомісячну стипендію розміром 942 грн, залучаються до участі у соціальних проектах та заходах Фонду, а також мають змогу одержати різносторонню фінансову та організаційну підтримку індивідуальним і груповим проектам та ініціативам, що мають творчий, науково-дослідницький та соціально-економічний характер. 

80-річна Наталі підкорила інтернет. 

До 80 річчя своєї матері Меттью Трейлінг хотів зробити їй сюрприз, і виклав в мережу ролик. На ньому пані Наталі, а саме так звати віртуозну піаністку, виконує на вуличному фортепіано у Мельбурні власну мелодію. Відео
"Я думав, що якщо відео з її грою на піаніно набере 100 тисяч переглядів, то це буде незвичайним подарунком на її ювілей. Я й подумати не міг, що всього за кілька днів перегляди перевалять за 884 000 і досягнуть одного мільйона!", - прокоментував Метью. У підсумку, син додав ще: "... З днем народження, моя дорога матуся. Тепер світ слухає тебе. Це був подарунок світу".
Відео було викладено у мережу 21 січня цього року. А 23 жовтня пані Наталі виповнилося 80 років. До Дня народження сюрприз вдався - відео переглянули уже понад мільйон вісімсот тисяч раз.

 

Категорія: Різне | Переглядів: 664 | Додав: Piters | Теги: важливо, Хочу, цікаве, Україна, новини, актуально | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Міні-чат
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Зареєстрованих: 0

Усі права захищені. Copyright Сайт "Зерна" © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz