Пт, 29.03.2024, 15:45
Вітаю Вас Гость | RSS

Зерна: наука, освіта, культура

Меню сайту
Категорії розділу
Культура [56] Наука [33]
Наукові досягнення
Освіта [63]
Новини освіти
Туризм [16]
Цікаві місця, враження, рекомендації
Комп'ютер [37]
Все що стосується комп'ютерів
Різне [86]
Всяка всячина
Курйози [15]
Незвичайне
Україна [79]
Досягнення, цікавинки
Економіка [71]
Новини економіки України та закордону
Здоров’я [36]
Здоров’я, життя, лікування ...
Новини сайту [44]
Новини сайту "Зерна"
Зарубіжні новини [31]
Політика [136] Київ [15]
Київські новини
Спорт [32] Земля, екологія. [9]
Держава [0]

Головна » 2010 » Березень » 18 » Ніколаєнко після народження дитини приведе у сім'ю іншу жінку
16:08
Ніколаєнко після народження дитини приведе у сім'ю іншу жінку
Власниця конкурсу "Міс Україна-Всесвіт" Олександра Ніколаєнко та її мільярдер Філ Раффін готуються до народження дитини.

А поки до пологів ще є час, Саша вирішила розповісти, чого хоче серед ночі найбільше, як її звільнив чоловік та чому у її дитини буде чотири кімнати.

Ніколаєнко, яка і раніше не охоче говорила про свою вагітність, навмисно не називає дату появи дитини на світ. Жінка лише натякає, що малюк може народитися наприкінці березня. Так само Саша тримає у таємниці і стать майбутньої дитини.

"Ми з Філом знаємо, хто народиться, - робили УЗД, але тримаємо це в секреті. Буває, що лікарі помиляються", - пояснила свою позицію Ніколаєнко в інтерв'ю "Комсомольській правді в Україні".

За словами "Міс Україна-2001", наразі вона почувається добре. Але перші місяці вагітності далися їй складно.

"Ми повністю готові до народження нашого первістка! Хоча спочатку було дуже погано. Я навіть жартувала з чоловіком, мовляв, скільки хорошого чоловік повинен зробити для жінки, щоб вона свідомо переживала такі дні. А потім все пройшло, і зараз я наче на злеті", - заявила вона.

Саша додала, що вона й дотепер інколи відчуває втому, але її рятують близькі люди та масаж.

Неабияку роль у хорошому настрої майбутньої матусі відіграє й їжа, зокрема - солоненьке.

"Огірочки я завжди любила, тому важко сказати, чи пов'язана моя до них особлива тяга з вагітністю", - зауважила Ніколаєнко.

Однак одразу ж додала, що після приїзду до Києва у грудні, разом з собою до Америки привезла чимало солоненького.

"Бабуся півлітака завантажила консервацією: огірками, помідорами, ікоркою баклажанною. Так-от, перше, що в мене в Америці закінчилося, це огірки", - сміючись, зізналася жінка, яка колись літала одним літаком зі скандальним Рудьковським.

Та бувало й таке, що їй серед ночі хочеться чогось пожувати. Причому такого, чого Ніколаєнко ніколи й не любила.

"Одного разу серед ночі мені шалено закортіло чіпсів. Ну, по-перше, я ніколи не їла чіпси, а по-друге, їсти вночі для мене табу. А тут чіпси подавай і все. Ще я завжди дуже любила рибу, але всі дев'ять місяців не можу змусити себе її їсти. А чоловік каже: їж, дитині потрібен риб'ячий жир", - зауважила вона.

До речі, Ніколаєнко і Раффін не лише на словах готові до появи спільної дитини. Так, подружжя вже облаштувало кімнату для немовляти.

"Причому у варіанті "помножити на 4" - за кількістю будинків, де ми можемо проводити час. Ми вже й одяг купили малюкові, й інші необхідні речі, а це, я вам скажу, величезний список, який аж ніяк не обмежується памперсами і пляшечками", - пояснила засновниця конкурсу краси.

Та щойно дитина народиться, до неї буде приставлено кілька жінок. Деякі з них стануть майже членами сім'ї, адже перебуватимуть поруч з немовлям 24 години на добу.

"Наприклад, з нами цілодобово буде жити медсестра, вона професіонал, доглядала за дітьми у дуже відомих родинах, нам її рекомендували", - пояснила Саша.

"Ми також заздалегідь підбираємо лікаря-педіатра. Уявляєте, в Америці дитині протягом дитинства роблять 39 щеплень. Я взагалі противник подібних речей і для мене це була шокуюча цифра. Причому іноді малюкам роблять по кілька щеплень одночасно", - бідкається вона.

Щоправда, Ніколаєнко заявила, що щеплення малюкові буде робити, але "тільки ті, які необхідні, і поступово, у жодному разі не кілька за один раз".

До слова, Філу Раффіну довелося звільнити свою вагітну дружину, щоб вона більше часу приділяла собі та майбутньому малюку.

"Зазвичай займаюся справами повноцінний робочий день - з 10 до 18. Але зараз, як сказав мій чоловік, я тимчасово звільнена. До офісу мене намагаються не пускати. Нехай я і не ходжу регулярно на роботу, але мою присутність усі відчувають", - запевнила Саша.

Категорія: Різне | Переглядів: 456 | Додав: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 katerina  
цікавий підхід до народження першої дитини у дорослої жінки.....

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Міні-чат
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Зареєстрованих: 0

Усі права захищені. Copyright Сайт "Зерна" © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz