Сб, 20.04.2024, 02:46
Вітаю Вас Гость | RSS

Зерна: наука, освіта, культура

Меню сайту
Категорії розділу
Культура [56] Наука [33]
Наукові досягнення
Освіта [63]
Новини освіти
Туризм [16]
Цікаві місця, враження, рекомендації
Комп'ютер [37]
Все що стосується комп'ютерів
Різне [86]
Всяка всячина
Курйози [15]
Незвичайне
Україна [79]
Досягнення, цікавинки
Економіка [71]
Новини економіки України та закордону
Здоров’я [36]
Здоров’я, життя, лікування ...
Новини сайту [44]
Новини сайту "Зерна"
Зарубіжні новини [31]
Політика [136] Київ [15]
Київські новини
Спорт [32] Земля, екологія. [9]
Держава [0]

Головна » 2011 » Грудень » 22 » Комітет з питань свободи слова та інформації висловив недовіру його голові А. Шевченку
21:53
Комітет з питань свободи слова та інформації висловив недовіру його голові А. Шевченку
КИЇВ. 22 грудня. УНН. Комітет з питань свободи слова та інформації висловив недовіру його голові А. Шевченко.
На звільнене місце голови Комітету повинен прийти представник опозиції. На це звернула увагу народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів, перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації Олена Бондаренко. «Сьогодні відбулося засідання комітету, на якому були присутні 9 членів комітету. Не було хворого пана В. Уколова (БЮТ) і не було голови А. Шевченка, який буквально напередодні всім депутатам скинув смскою повідомлення, що комітет збирається і всі запрошені", - розповіла Олена Бондаренко.
Як зазначила парламентарій, "ми були змушені розпочати засідання комітету без голови, оскільки була достатня кількість депутатів - був кворум. І тільки через годину роботи отримали від пана Шевченка смску, що він приїде ".
"Ми почекали його хвилин 15-20, в результаті він не з'явився. І нам довелося кадрове питання про недовіру голові Комітету вирішувати, на жаль, без нього. Кожен з депутатів висловився. Пан А. Абдулін, який представляв БЮТ, сказав, що згідно з рішенням фракції члени БЮТу не будуть голосувати за дане кадрове рішення і попросив також колег Є. Кондратюка (БЮТ) і Ю. Стеця ("НУ-НС") покинути засідання. Що вони й зробили", - повідомила депутат.
"Залишилося 6 депутатів - це достатня кількість, це кворум. І всі шість депутатів проголосували за висловлення недовіри голові комітету", - підкреслила Олена Бондаренко."Таким чином, сьогодні практично більшість членів комітету сказали "ні" незаконним діям, непрофесіоналізму, некомпетентності, нездатності працювати в колективі пана Шевченка. Про що було заявлено раніше", - констатувала парламентарій. "Відповідно до Регламенту ми будемо звертатися з листом до спікера парламенту В. Литвину, який повинен дати доручення Регламентному комітету про внесення даного питання на голосування в зал", - заявила вона.
"Більш того, члени комітету, які проголосували за недовіру його голові, заявляють, що їхня позиція наступна - на звільнене місце голови комітету повинен прийти представник опозиції", - підкреслила депутат-регіонал. "І ні в якому разі коаліція не буде претендувати на місце голови комітету з питань свободи слова та інформації", - додала вона. Олена Бондаренко також повідомила, що, "крім цього питання, який стояв останнім у порядку денному, сьогодні ми розглянули п'ять поточної. Що дозволяє говорити про відновлення роботи комітету ".
Джерело: Українські Національні Новини (УНН)
Категорія: Політика | Переглядів: 448 | Додав: Piters | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Міні-чат
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Зареєстрованих: 0

Усі права захищені. Copyright Сайт "Зерна" © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz