Ср, 24.04.2024, 00:54
Вітаю Вас Гость | RSS

Зерна: наука, освіта, культура

Меню сайту
Категорії розділу
Культура [56] Наука [33]
Наукові досягнення
Освіта [63]
Новини освіти
Туризм [16]
Цікаві місця, враження, рекомендації
Комп'ютер [37]
Все що стосується комп'ютерів
Різне [86]
Всяка всячина
Курйози [15]
Незвичайне
Україна [79]
Досягнення, цікавинки
Економіка [71]
Новини економіки України та закордону
Здоров’я [36]
Здоров’я, життя, лікування ...
Новини сайту [44]
Новини сайту "Зерна"
Зарубіжні новини [31]
Політика [136] Київ [15]
Київські новини
Спорт [32] Земля, екологія. [9]
Держава [0]

Головна » 2014 » Березень » 2 » Інформаційна самооборона України
18:36
Інформаційна самооборона України

А ти записався до інформаційної самооборони України?

Росія веде інформаційну війну проти України. Нині держава не в змозі організувати повномасштабну протидію інформаційній агресії Росії. В цих умовах ми повинні самоорганізуватися і захищати не тільки територіальну цілісність, але й інформаційний простір. Закликаю ітшників до утворення місцевих, районних, міських вітчизняних та зарубіжних центрів (сотень) інформаційної самооборони України (ІСОУ). Завданням ІСО є розробка стратегії, тактики, організація і проведення операцій протидії інформаційній агресії Росії щодо України. Осередків ІСО має бути багато з метою протидії атак на такі сайти. Сайти мають бути відриті та закриті. Відкриті сайти дозволять долучитися максимальній кількості добровільних учасників, закритті (з доступом через рекомендації відомих один-одному) необхідні для розробки тактики, стратегії, планів.
Категорія: Україна | Переглядів: 680 | Додав: Piters | Теги: інформаційна, syajhvfwsqyf, erhfyf, війна, самооборона, Росія, Україна, Протидія, вsqyf | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 3
2 Роман  
SOS !!!
Інформаційне бюро Української самооборони в Республіці Молдова потрібує надійного і "гарячого" каналу зв'язку з Засобами Масової Інформації України, для координації дій, та взаємним обміном інформацією для подолання інформаційного бар'єру та співробітництва у росповсюдженні правдивих матеріалів про події в Україні в Республіці Молдова, та залученні молдавської громадськості до антивоєнних заходів і солідарності з народом України. Чекаємо пропозицій про співробітництво.

3 Piters  
Куди відповідати тим, хто зможе відгукнутися?

1 Piters  
Как работает «телефонный терроризм» Непрерывные звонки на мобильный телефон с несуществующих номеров – распространяющийся сегодня инструмент в борьбе с неугодными людьми. С его помощью злоумышленники фактически блокируют жертве мобильную связь – не считая того, что человек вынужден постоянно отвлекаться, его телефон постоянно занят, и на него трудно дозвониться. В последнее время подобные атаки на себе испытали много политиков и общественных активистов. Мы попытались разобраться, как осуществляется «телефонный терроризм», и как можно защититься. МТС.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Міні-чат
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Зареєстрованих: 0

Усі права захищені. Copyright Сайт "Зерна" © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz