Чт, 25.04.2024, 15:31
Вітаю Вас Гость | RSS

Зерна: наука, освіта, культура

Меню сайту
Категорії розділу
Культура [56] Наука [33]
Наукові досягнення
Освіта [63]
Новини освіти
Туризм [16]
Цікаві місця, враження, рекомендації
Комп'ютер [37]
Все що стосується комп'ютерів
Різне [86]
Всяка всячина
Курйози [15]
Незвичайне
Україна [79]
Досягнення, цікавинки
Економіка [71]
Новини економіки України та закордону
Здоров’я [36]
Здоров’я, життя, лікування ...
Новини сайту [44]
Новини сайту "Зерна"
Зарубіжні новини [31]
Політика [136] Київ [15]
Київські новини
Спорт [32] Земля, екологія. [9]
Держава [0]

Головна » 2013 » Грудень » 1 » Євромайдан
20:22
Євромайдан

Євромайдан вчора, сьогодні, завтра.


Георгій Почепцов. Информационно-коммуникативные технологии в развитии цивилизации. 

"Cовременная война миров между реальным и физическим пространством завершается победой виртуального. 4-5 часов в день люди смотрят телевизор, сюда можно добавить компьютер и кино. В результате чего получается совершенно иная картина. Если раньше люди отправлялись в виртуальный мир на малый срок и осторожно, как полярники, то теперь они освоили этот мир и уже живут в нем".

Польська газета "Факт" підтримує ЄвроМайдан тому вона вийшла українською мовою! 

"Це безпрецедентна подія. Для придушених, шукаючих свободу українців, які вимагають протягом багатьох днів у центрі Києва демократії і відкриття дороги до Європи, ми зробили спеціальний випуск нашої газети - в повному обсязі українською мовою! Щоб дати знати, що вони не самотні і що Польща підтримує їх..."
Дякуємо польським друзям!!!

Майдан - в Конституцію України!

Існуючі три гілки влади (законодавча, виконавча та судова) утворюють трикутник. Сьогодні цей всевладний "бермудський трикутник" майже повністю зорієнтувався на власні бізнес-інтереси і в ньому безслідно зникають величезні ресурси України. Витягнути його з цього трясовиння може четверта гілка влади – Майдан. Історія українських Майданів показує, що ця гілка уже сформувалася, є достатньо самостійною, поводить себе набагато адекватніше виконавчої влади і спрямована на розбудову України набагато краще, ніж існуючий плоский владний трикутник. Майдан включає

Справді, з математичної точки зору, –  трикутник  є плоскою двовимірною фігурою. Якщо до неї додати Майдан, що контролює ці існуючі гілки,  – утворюється об'ємна трикутна піраміда. Ця конструкція є набагато стійкішою до політичних збурень і може краще протистояти збуренням сучасного некерованого багатовимірного і багатоцільового політичного світу.

Конституція має гарантувати правову легітимність Майдану, створювати умови для волевиявлення громадян. Чому депутати, Президент і міністри працюють у комфортних "палатах", а Майдан у палатках і на холоді? Хто є насправді не тільки джерелом влади а й реальною моральною владою?

Питання – які зміни потрібно внести у Конституцію?



Багатотисячні Євромайдани по всій Україні вимагає відставки Януковича й Азарова. Тиждень.


 Хрещатик - дорога до Євромайдану.



"Солідарність – це не лише співпереживання та співчуття, не лише відчуття співпричетності та співіснування в межах одного простору, не лише перебування у процесі співтворення чогось нового, а й готовність до співввідповідальності. Себто відповідальності не лише за себе, а й за інших, в тому числі і за життя всієї країни. Це готовність не тільки заявляти вголос про свої права, а й брати на себе обов’язки й мати готовність їх виконувати.
Солідарність – це те, що робить народ народом, це взаємовідповідальність, а не взаємопоборність. Коли українці різних політичних течій та переконань на Майдані стоять один за одного. Це майже тримушкетерське «Один за всіх і всі за одного». 

Атаковано будинок Спілки письменників

Під час зачистки беркутом вулиці Банкової, беркутом було також атаковано будинок Спілки письменників (вул. Банкова, 2), у якому хотіли знайти притулок поранені мітингувальники та кілька лікарів-волонтерів, які не змогли вибратися з цієї вулиці й опинилися в капкані. Письменники Сергій Пантюк, Борис Гуменюк, Роман Жахів і частина демонстрантів намагалися забарикадуватися, однак беркут вибив вікна і проникнув у будинок. Бійці беркуту потрощили меблі, били людей і викидали їх на вулицю. Перелякані дівчата й хлопці, що намагалися знайти притулок у будинку письменника, тікали на балкони й вилазили на дах будинку.
За матеріалами Фейсбук.

Що буде після Євромайданів. Український тиждень.

Про це пишуть

Революція й історія. Вікна.


 
Категорія: Україна | Переглядів: 617 | Додав: Piters | Теги: слава, Європа, Україна, майдан, народ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Piters  
В Україні набуло широкого вжитку слово "Майдан".
Українська Вікіпедія наводить такі значення цього слова:
  • Майдан — урбанонім, площа, широка частина вулиці.
  • Майдан — в археології древня земляна споруда.
  • Майдан — стала назва демонстрантів на Майдані Незалежності у Києві у період з 22 листопада 2004 року до кінця грудня 2004 року, що брали участь у Помаранчевій революції, підтримуючи кандидата на посаду Президента України Віктора Ющенка.
  • Євромайдан — масові протести в Україні, які розпочалися 21 листопада 2013 року після рішення Кабінету Міністрів України про призупинення процесу підготовки підписання Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Міні-чат
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Зареєстрованих: 0

Усі права захищені. Copyright Сайт "Зерна" © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz