Сб, 20.04.2024, 02:57
Вітаю Вас Гость | RSS

Зерна: наука, освіта, культура

Меню сайту
Категорії розділу
Культура [56] Наука [33]
Наукові досягнення
Освіта [63]
Новини освіти
Туризм [16]
Цікаві місця, враження, рекомендації
Комп'ютер [37]
Все що стосується комп'ютерів
Різне [86]
Всяка всячина
Курйози [15]
Незвичайне
Україна [79]
Досягнення, цікавинки
Економіка [71]
Новини економіки України та закордону
Здоров’я [36]
Здоров’я, життя, лікування ...
Новини сайту [44]
Новини сайту "Зерна"
Зарубіжні новини [31]
Політика [136] Київ [15]
Київські новини
Спорт [32] Земля, екологія. [9]
Держава [0]

Головна » 2013 » Січень » 9 » Цікаві новини (січень-лютий 2013)
12:48
Цікаві новини (січень-лютий 2013)

У кого більша платня?

Непривітні, злі і вперті співробітники зазвичай отримують вищу заробітну плату, ніж їх виховані колеги. Відповідні дані містяться в результатах американського соціологічного дослідження, опублікованих в друкованому виданні Journal of Personality and Social Psychology. Повідомляє UBR.  Зокрема, результати свідчать, що річний оклад американця, що вважається "не дуже приємною людиною" на робочому місці, в середньому на 18 відсотків або на 9,8 тисяч американських доларів перевищує зарплату працівників, які мають репутацію "хороших". При цьому різниця в окладі не дуже доброї співробітниці з добродушною жінкою-колегою не перевищує 5 відсотків або 1,9 тисяч американських доларів на рік.

Українська наука та виробництво молодці!

Україна у 2012 році заробила завдяки Космосу більше півмільярда доларів повідомляє «Західна інформаційна корпорація»

Суперлогіка!

Регионал Владимир Олийник попытался объяснить журналистам, почему за назначение Сорокина главой Национального банка голосовали карточки тех, кто отсутствовал: «Они (оппозиция) нас уже так довели, что мы уже и не на такое были готовы… Я этот шабаш их терпеть не намерен. Почему вы только от нас требуете выполнения закона? Призывайте их тоже выполнять закон! Вы должны оказывать давление и на них, а не только на нас! Они мешали нам выполнять Конституцию – устранить совместительство должностей, освободить Сергея Арбузова с должности, которую он не имеет права больше занимать. Мы вынуждены были так голосовать! Вы однобоко подходите к освещению событий», - пожаловался Владимир Николаевич.
   Суть сказаного Нардепом Олійником: при призначенні Сорокіна ми змушені порушувати Конституцію щоб не порушувати Конституцію! Блондинки заздріть!!!
Депутати порушують Основний Закон а від громадян вимагають виконання найдрібніших підзаконних актів!
Більше про цю ситуацію читайте в УНІАН тут .
   В новинах також прозвучало, що для незаконного голосування роздані додаткові депутатські карточки! Тоді може варто і громадянам дозволити мати по два паспорти: основний і додатковий. Щоб взяти кредит по додатковому паспорту, а потім відмовитися від нього: я в цей мас був на Мальдівах!
І взагалі ці депутатські картки та й всю електронну систему варто відмінити. Який смисл у цій системі. Голосують все одно не депутати, а ті "братки" що не вважають конституцію законом і дістали цю чіповану картонку!
   Хто взагалі дозволив видавати додаткові депутатські картки? Що це за "контора Роги та копита"? Чому за такі дії немає кримінальної відповідальності?
   Якщо правила роботи ВРУ (регламент, інструкції ...) не дозволяють ефективно працювати, то їх потрібно змінювати, удосконалювати, а не порушувати!


Що не вдалося Наполеону, легко здійснив Депардьє!

Жерар Депардьє сваїм авторитетом, грошима, планами підкорив Росію. Він 3 січня отримав громадянство РФ і через два дні президент Росії Володимир Путін на зустрічі в Сочі вручив акторові російський паспорт. Далі пишний прийом, квартира, будинок і пропозиція посади міністра в Мордовії. Чи вдасться втримати завойоване?
 
 
Категорія: Різне | Переглядів: 636 | Додав: Piters | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Міні-чат
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Зареєстрованих: 0

Усі права захищені. Copyright Сайт "Зерна" © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz