Пт, 19.04.2024, 02:53
Вітаю Вас Гость | RSS

Зерна: наука, освіта, культура

Меню сайту
Категорії розділу
Культура [56] Наука [33]
Наукові досягнення
Освіта [63]
Новини освіти
Туризм [16]
Цікаві місця, враження, рекомендації
Комп'ютер [37]
Все що стосується комп'ютерів
Різне [86]
Всяка всячина
Курйози [15]
Незвичайне
Україна [79]
Досягнення, цікавинки
Економіка [71]
Новини економіки України та закордону
Здоров’я [36]
Здоров’я, життя, лікування ...
Новини сайту [44]
Новини сайту "Зерна"
Зарубіжні новини [31]
Політика [136] Київ [15]
Київські новини
Спорт [32] Земля, екологія. [9]
Держава [0]

Головна » 2015 » Березень » 2 » Цікаві новини, березень 2015
13:37
Цікаві новини, березень 2015

Перелік новин

  1.  Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених і студентів в КиМУ.
  2. Схвалено оновлений Порядок денний асоціації між Україною та ЄС.
  3. Політична школа БОГДАНА ГАВРИЛИШИНА 
  4. 18 безкоштовних сайтів дистанційної освіти.
  5. Вивчення англійської мови он-лайн.
  6. Фонд Віктора Пінчука продовжує шостий прийом заявок.

 

28 квітня 2015 року в КиМУ відбудеться міжнародна науково-практична конференція молодих вчених і студентів.

До уваги студентів, аспірантів, переможців Київської МАН, абітурієнтів!
Киму запрошує взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції молодих вчених і студентів
«Європейський вибір України: сучасні виклики і реалії»
Конференція відбудеться у Київському міжнародному університеті 28 квітня 2015 року.

 

Схвалено оновлений Порядок денний асоціації між Україною та ЄС

Сьогодні Рада асоціації між Україною та ЄС схвалила оновлений Порядок денний асоціації, який сприятиме процесу поглибленого реформування і модернізації економіки України. Будучи узгодженим між Урядом України та ЄС і його державами-членами, цей документ є основним політичним інструментом реалізації та моніторингу Угоди про асоціацію.

У порядку денному асоціації між Україною та ЄС закладено практичну основу для досягнення спільних цілей політичної асоціації та економічної інтеграції у формі списку пріоритетних реформ і конкретних заходів, а також підтримки ЄС з широкого кола важливих питань, які є предметом Угоди про асоціацію, частина з яких тимчасово застосовується з 1 листопада 2014 року. Оновлений документ тепер відображає посилений рівень асоціації у наших двосторонніх відносинах.

Порядком денним асоціації також передбачено десять короткострокових заходів у сфері реформування конституції, виборів, судової системи, боротьби з корупцією, державного управління, енергетики, дерегуляції, державних закупівель, оподаткування та зовнішнього аудиту, які є першочерговими для України. Урядовий портал.

Політична школа БОГДАНА ГАВРИЛИШИНА

Фонд Богдана Гаврилишина у березні 2015 року запускає новий масштабний проект – «Політичну школу Богдана Гаврилишина» (Bohdan Hawrylyshyn School on Policy-Making and Development of Civil Society). Мета школи – допомога молоді у творенні нової політичної філософії. Планується, що школа триватиме з 2015-го по 2017-й рік. Щомісяця в рамках школи відбуватимуться зустрічі в різних форматах, включаючи лекції, зустрічі з європейськими політиками з Австрії, Німечини, Норвегії, Польщі, Швеції, Швейцарії, дискусійні столи, дебати, симуляції, виїзні семінари, практичні воркшопи тощо. Більше деталей про Школу, а також, як стати її учасником, читайте на сайті bhfoundation.com.ua 

 

18 безкоштовних сайтів дистанційної освіти

Завжди якісна освіта була дороги задоволенням. Дорогим в розумінні зусиль, часу і грошей. Добре, що є люди, які роблять її для нас майже безкоштовною. Сайт "Освіта" наводить 18 безкоштовних освітніх ресурсів, які допоможуть вам у цьому.

Приємне, не нундне он-лайн вивчення англійської мови. Навчаєтесь коли хочете і скільки хочете.Кормите лева фрикадельками і отримуєте призи. Інтерфейс російський. Реєструйтеся тут http://lingualeo.com/ru/r/93n14b 

Фонд Віктора Пінчука продовжує шостий прийом заявок від потенційних кандидатів на участь у конкурсному доборі програми "Всесвітні студії".

Зважаючи на виклики, які стоять перед Україною, цього року фонд в першу чергу підтримає тих, хто планує навчання в сфері державного управління. Крім того, будуть розглянуті заявки аплікантів, які мають бажання продовжити освіту в галузях, що сьогодні є не менш важливими для України, а саме: аграрні науки, альтернативна енергетика, екологія та охорона навколишнього середовища, публічне право та аерокосмічна інженерія. Фондом також будуть розглянуті заявки для отримання гранту і в інших галузях, але потенційні кандидати мають представити обґрунтування доцільності підтримки навчання за обраною спеціальністю. Повністю умови конкурсу.

 

 

 

 

Категорія: Різне | Переглядів: 648 | Додав: Piters | Теги: цікаво, новини, Наука, Освіта, дистанційна освіта | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Міні-чат
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Зареєстрованих: 0

Усі права захищені. Copyright Сайт "Зерна" © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz