Чт, 25.04.2024, 19:15
Вітаю Вас Гость | RSS

Зерна: наука, освіта, культура

Меню сайту
Категорії розділу
Культура [56] Наука [33]
Наукові досягнення
Освіта [63]
Новини освіти
Туризм [16]
Цікаві місця, враження, рекомендації
Комп'ютер [37]
Все що стосується комп'ютерів
Різне [86]
Всяка всячина
Курйози [15]
Незвичайне
Україна [79]
Досягнення, цікавинки
Економіка [71]
Новини економіки України та закордону
Здоров’я [36]
Здоров’я, життя, лікування ...
Новини сайту [44]
Новини сайту "Зерна"
Зарубіжні новини [31]
Політика [136] Київ [15]
Київські новини
Спорт [32] Земля, екологія. [9]
Держава [0]

Головна » 2011 » Квітень » 29 » Американські вчені за допомогою Google вивчили сексуальні вподобання людей
23:40
Американські вчені за допомогою Google вивчили сексуальні вподобання людей
Американські вчені Огі ОДАБА і Саї Геддем вивчили основні сексуальні вподобання людей за допомогою інтернет-пошукачів. Як повідомляє The Daily Mail, вчені з'ясували, які саме частини тіла чоловіки вважають найбільш привабливими і яке порно любить дивитися прекрасна половина людства.

Вчені переконані, що результати їх досліджень допоможуть психологам ефективніше розбиратися з психологічними проблемами людей, пов'язаними з сексом, так як вони будуть мати перед собою повний спектр стандартних інтересів, природних для будь-якої людини.

Для свого дослідження вчені використовували 1 млрд. запитів, пов'язаних з сексом, які вводили в пошуковики люди по всьому світу. Для цього використовувалася база Dogpile, яка об'єднує результати пошуку по Google, Yahoo! і Bing.

За їхніми словами, 80% пошукових запитів можна структурувати всього в 20 груп за інтересами. Результати свого дослідження вони опублікували в книзі Мільярд розпусних думок.

Зокрема, вони з'ясували, що натурали все-таки надають перевагу худим ніж повним дівчатам і вважають ступні однією із найбільш еротичних частин жіночого тіла. Разом з тим, виявилося, що чоловіки традиційної сексуальної орієнтації отримують задоволення від перегляду еротичних фотографій, у тому числі тих, на яких зображені літні дами і транссексуали.

У цілому ж, чоловіки однаково оцінюють тіло свого сексуального партнера: чи то натурал чи гомосексуал, найеротичнішими частинами тіла вони все одно будуть вважати груди, сідниці і на третьому місці ступні.

Якщо порівнювати чоловіків і жінок, то в ході дослідження з'ясувалося, що чоловіки частіше уявляють у своїх еротичних фантазіях груповий секс, причому жінкам, як не дивно, у цих мріях відводиться менше місця.

Крім того, вчені стверджують, що жінкам з традиційними сексуальними уподобаннями подобається читати романи і дивитися фільми про відносини геїв, але тільки якщо основний акцент робиться на любовних переживаннях, а не на сексі.

Що стосується порнороликів, які віддають перевагу користувачі інтернету, то з'ясувалося, що чоловіки-натурали із задоволенням подивляться аматорське порно онлайн, а еротичні ігри в домінування і підпорядкування, швидше, припадуть до смаку жінкам та геям. Крім того, гомосексуали, як виявилося, не проти подивитися відео за участю натуралів.

Експерти вважають, що доступне порно в інтернеті допомагає розкривати справжні сексуальні вподобання людей, які до цього часу залишалися загадкою. Фахівці в області сексології сподіваються, що нове дослідження допоможе їм точніше аналізувати сексуальні потреби людей і краще відрізняти норму від патології.

Втім, знайшлися й противники подібного підходу. Так, відомий психолог Дональд Сімонс розкритикував метод дослідження за допомогою інтернету. Він вважає, що кількість пошукових запитів зовсім не гарантує сексуальну привабливість предмету пошуку, це може бути проста цікавість. "Якщо б існувала порнозірка з трьома грудьми, я готовий посперечатися, що її фото зібрали б мільйони переглядів. Чи говорить це про те, що вона збуджує чоловіків? Не думаю", - заявив він в інтерв'ю The New York Post.

Нагадаємо, в минулому році співробітники університету Індіани провели великомасштабне дослідження сексуальних уподобань американців, результати дослідження були опубліковані у спеціальному випуску Журналу сексуальної медицини.

За матерiалами: NEWSru.com

Категорія: Наука | Переглядів: 508 | Додав: Leonidovna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Міні-чат
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Зареєстрованих: 0

Усі права захищені. Copyright Сайт "Зерна" © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz