Пт, 29.03.2024, 03:21
Вітаю Вас Гость | RSS

Зерна: наука, освіта, культура

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 4 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Форум » КиМУ » Комп`ютерні видавничі технології » Про Комп`ютерні видавничі технології
Про Комп`ютерні видавничі технології
PitersДата: Пн, 23.09.2013, 13:00 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Адміністратори
Повідомлень: 91
Репутація: 8
Статус: Offline
Обговорення питань дисципліни. Основний файл дисципліни тут.
 
VladlenДата: Чт, 05.12.2013, 10:16 | Повідомлення # 46
Сержант
Група: Зареєстровані
Повідомлень: 5
Репутація: 1
Статус: Offline
Офорт (фр. eau-forte, буквально — міцна вода; азотнакислота)  — різновид гравюри на металі,
котрий дозволяє отримувати відтиски з друкарських форм, які попередньо
оброблені кислотами.На металевій дошці голкою роблять малюнок, а заглибленняелементів зображення посилюють шляхом травлення металу кислотами, витравлені
місця наповнюють фарбою і на спеціальному станку друкують відбиток на
зволоженому папері. Офорт виник у Західній Європі в 16 столітті. Цим засобом
широко користувалися українські митці, зокрема Т. Шевченко.За іншою версією офорт виник на зламі 15-16 століть і,можливо, в Німеччині. Роботи майстра з Аугсбургу Даніеля Хопфера цього часу
якраз не що інше, як офорти.(Дивіться офорт Хопфера «Солдат та повія» праворуч,
підпис монограмою під ногами вояка).  Абрахам Босс. Майстерня офортів, 1642Допитливі італійці майже одразу запозичили цю нову технікустворення гравюр. Італії 15-16 століть належала художня ініціатива в Західній
Європі. Тому навчатися сюди приїздили майстри з усіх усюд. Офорт став надбанням
майже всіх розвинених країн Старого Світу. Офорти робили італійці, німці,
французи, особливо багато-голландські майстри. Саме голландець зробив
гравюру-портрет Богдана Хмельницького в 17 столітті.Спочатку травленню підлягали дошки з заліза, саме нимикористувався геніальний Альбрехт Дюрер(1471–1528). Але дошки з заліза швидко
псуються. Більшість майстрів перейшла на дошки з міді, навіть Дюрер. В 19 ст.
майстри офорту почали використовувати дошки з цинку. В Парижі 19 ст. навіть
була Спілка аквафортістів[1] , до якої належав і Йохан Бартольд
Йонкінд(1819–1891), що сам створив 20 офортів[2]. Виникли майстри, в творчому
доробку яких офорт конкурував з олійним живописом. Творчість великого голандця
Рембрандта (1606–1669) неможливо уявити без офортів. А його «Три дерева»,
«Фауст в своєму кабінеті», «Христос в Еммаусі», «Сліпий батько відчиняє двері
сину Товіту» та «Голгофа» — справжні перлини офортної техніки.Дивовижно багату колекцію офортів Рембрандта мав колекціонерДмитро Ровінський (1824–1895)[3]. Державний діяч Російської імперії у 1897 р.
заповідав свою збірку офортів видатного голандця Імператорському Ермітажу. Його
колекція налічувала триста сорок аркушів (340) і донині є самою повною збіркою
офотів майстра в Росії. За повнотою її вважають третьою в світі.Ще більше значення має офорт в творчому надбанні ФрансіскоГойї(1746–1828), а серія " Лихоліття війни " стала на рівні творів
світового значення. Києву пощастило. 60 аркушів серії «Лихоліття війни» у 1941
р. музею Ханенків подарував добродій Михайло Шаронов, сам художник. Частка
відтворює жахи війни, де вояки калічать та страчують полонених, французи
гвалтують іпанських жінок, грабують католицькі храми Іспанії, хоча формально
самі католики. Частка показує страждання іспанського населення на захоплених
теріторіях, голодомор в Мадриді, гори вбитих, пограбування одягу трупів
мародерами, оплакування та збори померлих, сцени грубого і швидкого поховання
убитих загарбників.


Повідомлення відредагував Vladlen - Чт, 05.12.2013, 10:17
 
YDarinaДата: Чт, 05.12.2013, 10:22 | Повідомлення # 47
Сержант
Група: Зареєстровані
Повідомлень: 10
Репутація: 1
Статус: Offline
smile

Повідомлення відредагував YDarina - Чт, 05.12.2013, 10:23
 
VladlenДата: Нд, 08.12.2013, 18:30 | Повідомлення # 48
Сержант
Група: Зареєстровані
Повідомлень: 5
Репутація: 1
Статус: Offline
Стікер це
Стікер ( англ. sticker ) - етикетка , наклейка. Виготовляється з самоклеїться плівки . Стікер призначений для наклеювання на різні поверхні , будь то дерево , метал , скло. Може використовуватися в якості інформаційного банера , елемента настінних декорацій і декорації інтер'єру , так само використовується у візуальному тюнінг автомобілів ( вініл ) .
Стікер - це паперова етикетка із спеціальним клейовим шаром , яка спочатку була придумана для контролю за продукцією. Тобто , стікер , по суті , - це одна з малих форм поліграфічної продукції , гарантійна або захисна плівка, що є різновидом пломби , яка дозволяє здійснювати контроль доступу до товару.
Власне , стікер - це та ж наклейка , використовувана для розміщення додаткової не увійшла на етикетку або упаковку інформації або для товарної персоналізації - щоб враховувати і контролювати поширення товару. Стікери оберігають товар від фальсифікації і попереджають розтин .
Стікери бувають:
Гарантійні - виготовляються для контролю несанкціонованого розкриття на спеціальній пломбовой або саморуйнується папері і з'єднують статичну і рухому частину упаковки. Основна властивість гарантійних стікерів - руйнування при відклеюванні .
Ідентифікаційні - випускаються для маркування товару за номерний та штрих- кодової персоналізацією , яка дозволяє отримати інформацію про товар , характеристику продукції в електронному вигляді.
Інвентарні - застосовуються для обліку продукції на складі , містять номерну або штрих -кодову персоналізацію . Цей вид стікерів також дає можливість класифікувати продукцію при складуванні .
Датовані - це стікери для товарів з терміном придатності або гарантійними термінами . На такому стікері міститься номер серії , пробіли для дати випуску та інша необхідна інформація . Іноді випускають стікери малими партіями без інформації - щоб можна було заповнити вручну.

Додано (08.12.2013, 17:28)
---------------------------------------------
Друк – це спосіб перенесення зображень та тексту зі спеціальних друкарських форм на будь-яку поверхню. Здійснюється при контакті друкарської форми з надруковуною поверхнею за рахунок перенесення барвника (фарби) з першої на другу. Застосовується як для тиражування, так і для отримання одиничних художніх творів.
Друк може здійснюватися практично на будь-які тверді поверхні. Поширеними матеріалами для друку є папір, картон, тканина, метал, скло, пластмаса та полімерні матеріали, камінь.
Класифікація видів друку? 
В залежності від фактурної будови друкарської форми друк поділяють на високий, глибокий, плоский та спеціальний.
Вибір матеріалу для друкарської форми та його організація (цілісна пластина, збірна форма або комп'ютерний файл) призводить до виділення таких видів друку, як
офорт: офорт на цинку, мідьорит (меццо-тинто), гравюра на сталі;
гравюра: дереворит (ксилографія), лінорит, гравюра на склі, гравюра на картоні;
1)літографія;
2)гектографія;
3)монотипія;
4шовкографія;
5)офсетний друк;
6)флексографічний друк;
7)тамподрук;
8)лазерний друк;
9)струменевий друк;
10)інші спеціальні види друку.

Додано (08.12.2013, 17:29)
---------------------------------------------
Призначення Плотерів?
Плоттер чи Графобудівник - пристрій для автоматичного креслення з великою точністю малюнків , схем , складних креслень , карт та іншої графічної інформації на папері розміром до A0 або кальці .
Графопостроители малюють зображення за допомогою пера (пише блоку).
Зв'язок з комп'ютером графопостроители , як правило , здійснюють через послідовний , паралельний , SCSI- інтерфейс і Ethernet ( в останньому випадку підключення до конкретного комп'ютера не потрібно , плоттер має власну IP - адресу і, будучи включеним , доступний всім машинам в локальній мережі). Деякі моделі графопостроителей оснащуються вбудованим буфером ( 1 Мбайт і більше).
Перші плотери (наприклад Calcomp 565 з 1959) працювали на принципі пересування паперу з допомогою ролика , забезпечуючи тим самим координату X , а Y забезпечувалася рухом пера . Інший підхід ( втілений у Computervision в Взаємодіяти I , перша CAD система ) являв собою модернізований пантограф , керований обчислювальною машиною і має кулькове перо в якості малює елемента . Недолік цього методу полягав у тому , що було потрібно простір , відповідне розкреслюють області. Але перевагою цього методу , що випливають з його недоліку, є легко підвищує точність позиціонування пера і відповідно точність самого малюнка , наноситься на папір. Пізніше цей пристрій було доповнено спеціальним касетним тримачем , який міг компонуватись пір'ям різної товщини і кольору.
Hewlett Packard і Tektronix в кінці 1970 - х представили планшетні плотери зі стандартним розміром з робочий стіл. У 1980 - х була випущена менша за розмірами і більше легка модель HP 7470 , що використовує інноваційну технологію « зернистого колеса» для переміщення паперу. Ці невеликі плотери побутового призначення стали популярні в ділових додатках. Але через їх низьку продуктивність вони були практично марні для друку загального призначення . З широким розповсюдженням струменевих і лазерних принтерів з високою роздільною здатністю , здешевленням комп'ютерної пам'яті і швидкістю обробки растрових кольорових зображень , графічні пристрої з пером практично зникли з ужитку .

Додано (08.12.2013, 17:30)
---------------------------------------------
Правила використання принтерів? 
Розташувати принтер необхідно поруч з системним блоком таким чином, щоб з'єднювальний шнур не був натягнутий. Забороняється ставити принтери на системний блок. 
Для нейтралізації зарядів статичної електрики в приміщенні, де виконується робота на комп'ютерах, в тому числі на лазерних та світлодіодних принтерах, рекомендується збільшувати вологість повітря за допомогою кімнатних зволожувачів. Не рекомендується носити одяг з синтетичних матеріалів. 
Для досягнення найбільш чистих, з високою розподільністю зображень і щоб не зіпсувати апарат, має використовуватися папір, вказаний в інструкції до принтера. При заминанні паперу потрібно відкрити кришку і обережно витягнути лоток з папером. 
Згідно з інструкцією фірми-виробника потрібно дотримуватися правил зберігання картриджа.
Забороняється: 
- зберігати картриджі без упаковки; 
- ставити картриджі вертикально; 
- перевертати картридж етикеткою донизу; 
- відкривати кришку валика і доторкатися до нього; 
- самому заповнювати використаний картридж. 
Вимоги безпеки після закінчення роботи: 
- закінчити та записати у пам'ять комп'ютера файл, що знаходиться в роботі; 
- вимкнути принтер та інші периферійні пристрої. Штепсельні вилки витягнути з розеток. Накрити клавіатуру кришкою запобігання попаданню в неї пилу; 
- прибрати робоче місце; 
- ретельно вимити руки теплою водою з милом; 
Розташувати принтер необхідно поруч з системним блоком таким чином, щоб з'єднювальний шнур не був натягнутий. Забороняється ставити принтери на системний блок. 
Для нейтралізації зарядів статичної електрики в приміщенні, де виконується робота на комп'ютерах, в тому числі на лазерних та світлодіодних принтерах, рекомендується збільшувати вологість повітря за допомогою кімнатних зволожувачів. Не рекомендується носити одяг з синтетичних матеріалів. 
Для досягнення найбільш чистих, з високою розподільністю зображень і щоб не зіпсувати апарат, має використовуватися папір, вказаний в інструкції до принтера. При заминанні паперу потрібно відкрити кришку і обережно витягнути лоток з папером. 
Згідно з інструкцією фірми-виробника потрібно дотримуватися правил зберігання картриджа.
Забороняється: 
- зберігати картриджі без упаковки; 
- ставити картриджі вертикально; 
- перевертати картридж етикеткою донизу; 
- відкривати кришку валика і доторкатися до нього; 
- самому заповнювати використаний картридж. 
Вимоги безпеки після закінчення роботи: 
- закінчити та записати у пам'ять комп'ютера файл, що знаходиться в роботі; 
- вимкнути принтер та інші периферійні пристрої. Штепсельні вилки витягнути з розеток. Накрити клавіатуру кришкою запобігання попаданню в неї пилу; 
- прибрати робоче місце; 
- ретельно вимити руки теплою водою з милом;

Повідомлення відредагував Vladlen - Сб, 07.12.2013, 12:10
 
RGK^FreedДата: Вт, 24.12.2013, 10:00 | Повідомлення # 49
Рядовой
Група: Зареєстровані
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Яким чином здійснюється друк?

Це метод друку, що полягає у тисненні фарби на поверхню через спеціальні трафарети. Раніше трафарети створювались із справжнього шовку. Від цього і назва - шовкографія. Ще у древності підприємливі китайці здогадалися про цей водночас простий, але дуже ефективний метод перенесення зображень на тканину. У сьогоденні, звичайно, використовуються інші сучасніші матеріали . Тепер для трафаретів застосовують тканину із синтетичного поліамідного волокна. Тканину поміщають у рамку та сильно натягують. Згодом покривають її спеціальною фоточутливою емульсією, що полімеризується при опроміненні світлом. До готової рамки прикладають плівку із зображенням друкованого малюнку, що попередньо підготували шляхом кольороподілу та засвічують її. Елементи рамки не закриті плівкою полімеризуються та тверднуть, а закриті елементи залишаються у рідкому стані. Потім рамку промивають під тиском вимиваючи елементи з рідкою емульсією. Таким чином утворюється готовий трафарет.Рамка накладається на друковану поверхню і за допомогою спеціального ракеля, друкар наносить фарбу необхідного кольору на об’єкт через трафарет. Друк на текстилі цим методом здійснюється на спеціальних карусельних станках. Процес друку добре автоматизований, тому займає порівняно не великий проміжок часу.Завдяки шовкографії можна за короткий термін надрукувати велику партію футболок за невисокою ціною, що не може не зацікавити гуртових покупців та крупних замовників.

Основними причинами популярності шовкотрафаретного виду друку є можливість застосування різноманітних видів і кольорів фарб. Для максимальної якості футболок використовуються пластизолові та водостійкі фарби, котрі добре переносять прання та вицвітання. Також для цікавих дизайнів футболки застосовують флуорисцентні, світлонакопичуючі та металізовані фарби. Для досягнення необхідного відтінку є можливість змішати фарби перед процесом друку. Товщина шару фарби регулюється та, зазвичай, виходить значно більшою ніж при інших видах друку. Зображення виходить об’ємним, чим збільшує візуальну виразність малюнка.

Додано (24.12.2013, 09:00)
---------------------------------------------
Комп'ютерний принтер — пристрій для друку інформації на папері.

Додано (24.12.2013, 09:00)
---------------------------------------------
Лазерні принтери друкують швидше струменевих та інших принтерів. Лазерні принтери можуть використовувати різний папір (наприклад, текстуру) і плівки. Відбитки з лазерного принтера стійкіші до вологи, агресивних середовищ, проте, оскільки зображення лазерного принтера закріплюється на носіях шляхом нагрівання, то з часом, може відбуватися обсипання зображення, особливо коли папір піддається механічному впливу.
Витратні матеріали для лазерних принтерів у перерахунку на 1 стандартну сторінку дешевші, ніж для струменевих принтерів. Найдешевші витратні матеріали для матричних принтерів. Однак повнокольорові лазерні принтери мають фактично 4 окремих вузли для нанесення зображення, тому таке обладнання дорожче в порівнянні зі струменевими, термосублімаційними й матричними принтерами. Комплект картриджів для повнокольорового лазерного принтера з світлочутливими барабанами вартує приблизно в 5 разів дорожче за монохромний картридж.
Головні конструктивні недоліки струменевих технологій: проблеми із засиханням чорнила і засміченням сопел та дефекти відтворення слабозабарблених фрагментів зображення. Причин засмічення сопел багато. Наприклад:
  • на поверхні чорнила утворюється плівка оксиду, яка при повній витраті чорнила картриджа попадає в сопла,

  • випаровування води з чорнильної суспензії і загустіння чорнила,

  • злипання зерен у пігментному чорнилі,

  • чорнило пригорає на термоелементах і ця луска летить у фільтр і сопла і т. д.


Повідомлення відредагував RGK^Freed - Вт, 24.12.2013, 10:01
 
АсяДата: Вт, 24.12.2013, 10:03 | Повідомлення # 50
Сержант
Група: Зареєстровані
Повідомлень: 5
Репутація: 1
Статус: Offline
·        Презентация — общественное представление чего-либонового, недавно появившегося, созданного.·        Презентация (способпредставления информации) — информационный или рекламный инструмент, позволяющийсообщить нужную информацию об объекте презентации в удобной для получателя
форме.·        Мультимедийная презентация — набор слайдов и спецэффектов(слайд-шоу), текстовое содержимое презентации, заметки докладчика, а также
раздаточный материал для аудитории, хранящиеся в одном файле.·        Презентация для лифта (англ. Elevator Pitch или ElevatorSpeech) — короткий рассказ о концепции продукта, проекта или сервиса.·        Презентация антигена — один из ключевыхпроцессов, в ходе которого компоненты системы врожденного иммунитета, такие как
макрофаги и дендритные клетки, стимулируют иммунный ответ системы
приобретенного иммунитета путем представления (презентации) захваченного ими
антигена Т-лимфоцитам.
 
RGK^FreedДата: Вт, 24.12.2013, 10:03 | Повідомлення # 51
Рядовой
Група: Зареєстровані
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Vladlen, дуже добра інформація.
 
АсяДата: Вт, 24.12.2013, 10:04 | Повідомлення # 52
Сержант
Група: Зареєстровані
Повідомлень: 5
Репутація: 1
Статус: Offline
Матричні принтери — найстаріші з нині вживаних типів принтерів, йогомеханізм був винайдений в 1964 році корпорацією Seiko Epson. Матричні принтери
стали першими пристроями, що забезпечили графічне виведення твердої копії.
Зображення формується друкуючою головкою, яка складається з набору голок
(голкова матриця), що приводяться в дію електромагнітами
 
helldrumerДата: Пт, 27.12.2013, 11:47 | Повідомлення # 53
Рядовой
Група: Зареєстровані
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Виступ. Високий друк Високий друк,  друкарський друк, один з основних способівполіграфічного розмноження тексту і малюнків, при якому друкуючі і пробільні
елементи форми розташовані на різних рівнях (не у одній плоскості), що друкують
— вище, а пробільні — нижче. Це забезпечує можливість при прокатуванні
еластичних валиків з фарбою наносити її вибірково, лише на друкуючі елементи і
передавати з них фарбу на запечатувану поверхню. Завдяки відносній простоті і
прудкості виготовлення друкарських форм (особливо для відтворення тексту),
хорошій якості продукції і високої продуктивності, Ст п. широко застосовується
для друкування газет, журналів, книг, багатобарвних ілюстрацій і т.п.
Характерними ознаками відтисків, отриманих Ст п., є чіткість і різкість
елементів зображення, велика насиченість їх фарбою і наявність невеликого рельєфу
на зворотному боці аркуша.Принцип Ст п. використовуєтьсявже більше 1000 років. Перші друкарські форми були плоскими, з рівною і гладкою
поверхнею дерев'яні дошки, на яких зображення отримували, вирізуючи
(заглиблюючи) недрукуючі пробільні елементи. Такі форми застосовують інколи і
тепер як один з прийомів художньої репродукції (див. Ксилографія, Гравюра ).
Винахід книгодрукування і широкий розвиток Ст п. зв'язані, перш за все, із
створенням складених друкарських форм з окремих литих або різьблених літер і
знаків.    Сучасні текстові форми Ст п. складають уручну з окремих, заздалегідьвідлитих букв і знаків, або набирають на набірних машинах (букво- і
строкоотлівних), а також на фотонабірних. Різні зображення (ілюстрації) в Ст п.
друкують з кліше, отриманих таким, що труїть ( цинкографія ) або гравіруванням
. Розрізняють друкарські форми первинні і вторинні. Первинні, або оригінальні,
форми Ст п. — плоскі форми, включаючий набір і кліше, з яких безпосередньо
виробляється друк, а також так звані гнучкі форми, рельєфне зображення на яких
отримане таким, що труїть пропусків на металевій пластині або «вимиванням» їх у
фотополімерному шарі, нанесеному на підкладку. Вторинні форми, або стереотип,
отримують з первинних, головним чином для їх розмноження або для виготовлення
круглих форм з метою друкування на ротаційній друкарській машині . Сучасні
вторинні форми Ст п. — металеві литі, пластмасові або гумові пресовані або
гальваностереотипи. Друкування з плоских форм Ст п. виробляється на тиглях, або
так званих плоськопечатних, машинах, з круглих форм — на листових або ролевих
ротаційних машинах. Існує також спосіб тіпоофсетной друку, при якому зображення
з друкарської форми передається спочатку на гумове полотно (циліндр,
фанерований гумою), а з нього на папір. Сучасні ротаційні друкарські машини Ст
п. дозволяють друкувати ілюстровані багатобарвні газети, журнали, книги і ін.
на безперервному паперовому полотні шириною до 2  м-код з швидкістю від 3 до 15 м/сек  .


Повідомлення відредагував helldrumer - Пт, 27.12.2013, 11:48
 
IrinkaДата: Чт, 22.05.2014, 17:05 | Повідомлення # 54
Рядовой
Група: Зареєстровані
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
сама низкая зарплата у специалистов Junior QA, которая составляет $600 в мес. (или $7 200 в год.), а самая большая у System Architect, которая составляет $4 000 в мес. (или $48 000 в год).

Зарплаты до $1 000 получают: Junior QA — $600 в мес. (или $7 200 в год.), Junior SE — $750 в мес. (или $9 000 в год.), HR и Верстальщики — по $800 в мес. (или $9 600 в год.), Сисадмин — $900 в мес. (или $10 800 в год.) и Sales manager — $975 в мес. (или $11 700 в год.).
Зарплаты от $1 000 до $2 000 получают: Support — $1 000 в мес. (или $12 000 в год.), Тех. Писатели — $1 075 в мес. (или $12 900 в год.), QA — $1 200 в мес. (или $14 400 в год.), Гейм-дизайнеры — $1 300 в мес. (или $15 600 в год.), DBA — $1 400 в мес. (или $16 800 в год.), Дизайнеры — $1 450 в мес. (или $17 400 в год.) и Software Engineer — $1 544 в мес. (или $18 528 в год.).
Зарплаты от $2 000 до $3 000 получают: PM и Бизнес-аналитики — по $2 000 в мес. (или $24 000 в год.), Senior QA — $2 100 в мес. (или $25 200 в год.), QA Tech Lead — $2 338 в мес. (или $28 056 в год.), Senior SE и Team lead — по $2 800 в мес. (или $33 600 в год.).
Зарплаты от $3 000 до $4 000 получают: Tech. Lead — по $3 000 в мес. (или $36 000 в год.), Director of Engineering — по $3 500 в мес. (или $42 000 в год.), Senior PM / Program Manager — по $3 550 в мес. (или $42 600 в год.) и System Architect — по $4 000 в мес. (или $48 000 в год.).
Что касается уровня средних зарплата программистов по городам Украины, то не удивительно, что самые высокие зарплаты в Киеве.
Так же, интересным фактом является то, что чем лучше знание английского языка, тем выше средняя зарплата программиста
Так же, в исследовании было изучено, какие же языки программирования наиболее востребованы сейчас. Как вмдно ниже, самыми востербвоанными являются следующие языки программирования: C#/.NET, Java и php.



 
liudaДата: Пт, 23.05.2014, 15:16 | Повідомлення # 55
Рядовой
Група: Зареєстровані
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Студенти можуть заробляти гроші на сайті http://advego.ru
 
ИркаДата: Вт, 23.09.2014, 12:14 | Повідомлення # 56
Сержант
Група: Зареєстровані
Повідомлень: 10
Репутація: 1
Статус: Offline
Створила сайт адресса: http://bodyfitness.ucoz.ua/
 
YDarinaДата: Вт, 23.09.2014, 12:16 | Повідомлення # 57
Сержант
Група: Зареєстровані
Повідомлень: 10
Репутація: 1
Статус: Offline
Мій сайт http://meridian-life.zz.mu/
 
КатяДата: Вт, 23.09.2014, 12:38 | Повідомлення # 58
Сержант
Група: Зареєстровані
Повідомлень: 11
Репутація: 2
Статус: Offline
Я,студентка коледжу КиМУ,створила власний сайт на парі комп'ютерні видавничі технології.Там я залишила вже 3 новини.
Посилання на сайт:http://katerina2511.ucoz.ua/
 
VladlenДата: Вт, 23.09.2014, 12:39 | Повідомлення # 59
Сержант
Група: Зареєстровані
Повідомлень: 5
Репутація: 1
Статус: Offline
Я створив власний сайт в системі UCOZ. Сайт osobystuy.ucoz.ua сучасний практичний сайт тільки для вас! з хорошими і цікавими новинами спорту, новинами культури,авто-мото перегонами,новинами бізнесу і багато чого іншого.Ми будемо дуже раді вам, на нашому сайті заходьте, ми вам обіцяємо ви не пожалкуєте!
 
AsYa132Дата: Вт, 23.09.2014, 12:41 | Повідомлення # 60
Сержант
Група: Зареєстровані
Повідомлень: 12
Репутація: 2
Статус: Offline
Сьогодні я зробила дуже добру справу, як для себе так і для інших. Я, судентка КиМу, створила власний сайт в системі Ucoz. Хочу, власне, додати від себе, що це дуже зручна система. Там багато чого цікавого і він є необхідним для кожного. Ось посилання на мій сайт:http://apinchuk.ucoz.ua/
 
Форум » КиМУ » Комп`ютерні видавничі технології » Про Комп`ютерні видавничі технології
  • Сторінка 4 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:


Усі права захищені. Copyright Сайт "Зерна" © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz